Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд. Журито от съдебни заседатели

...
Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд. Журито от съдебни заседатели
Коментари Харесай

Сагата свърши: Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд

Джони Деп завоюва делото против Амбър Хърд. Журито от правосъдни заседатели взе единомислещо решение, че актрисата Амбър Хърд е нанесла вреди на световноизвестният Джони Деп с написването на материал за „ Вашингтон пост “ през 2018 година, оповестяват международните организации. Тя би трябвало да заплати 15 милиона $ на Деп.

В същото време обаче журито е постигнало единодушие, че актьорът също е нанесъл вреди на Амбър Хърд по време на самото дело. Хърд би трябвало да получи от Деп 2 милиона $. Присъдата беше прочетена на глас, съобщи btV. 

Журито реши още, че Амбър Хърд е работила от „ същинска завист “, което значи, че те са уверени, че тя е излъгала в материала си за „ Вашингтон пост “.
Веднага след изчитането на присъдата се появиха и официални мнения от двете страни. „ Още от самото начало целта на това дело беше да покаже истината, без значение какъв ще бъде краят. Да кажа истината е нещо, което дължах на децата си и на тези, които ме подкрепяха. Сега съм спокоен, откакто най-сетне съумях да реализира това “, казва Джони Деп.   „ Разочарованието, което чувствам през днешния ден не може да се опише с думи. Сърцето ми е разрушено, че даже планини от доказателства не бяха задоволителни да се промени непропорционалното систематизиране на силата и въздействието на някогашния ми брачен партньор “, казва Амбър Хърд. „ Тъжна съм, че изгубих това дело, само че съм още по-тъжна, че очевидно съм изгубила изконно право като американец – да приказвам свободно “, добавя още актрисата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР